Hvor børnene leger og har deres ting, når vi er her hjemme.


UDE

Jeg har et dejligt stort udendørs område som vi fik lavet om i 2021 med både græs og fliser, så der kan køres med scooter, motorcykler, traktor, gåvogne mv.

Der er et kæmpe stort legehus med køjeseng, legekøkken med skabe og hylder. Der er pynt der gør det hyggeligt og et spejl de kan se sig selv i. Masser af gryder, potter og pander, legemad, service, bestik og meget mere.
Og lige udenfor er der en stor sandkasse med bord og stole og et legehus i, så de rigtig kan lave mad, samt en masse sandkasse ting.
Der er et gyngestativ med babygynge og sansegynge.
Der er et lille legehustårn med en lille rutschebane i, der er rigtig god til at kravle op og ned af, uden at slå sig, hvis de skulle falde.

Og et lidt størrer legehustårn med rutschebane, til de lidt størrer børn, med en lille trampolin ved siden af.
Når vejret begynder at blive godt, sætter jeg et lille bord-bænke sæt frem, som vi sidder ved når vi spiser ude.
Og tæpperne kommer frem, når der er rigtig godt vejr.

Barnevognene står i en lukket garage, når de ikke bliver brugt.
Jeg har en tvillingebarnevogn de små kan sidde i, når vi går tur og en elladcykel, hvor jeg kan have 5 børn med, så vi kan cykle lidt længere væk.


                                   INDE

Når man kommer ind i gangen ude fra, har børnene en skuffe til deres ekstra tøj, sutter m.m.
Og der er en lille knag de kan hænge deres jakke på.
Der er også en tavle jeg skriver informationer på, så I kan følge med i hvad vi laver.

Jeg får en pakke af hver deres bleer, der har sine faste pladser på badeværelset ved siden af køkkenet, så det er nemt, når de skal skiftes.

Jeg har et stort køkkenalrum, hvor vi spiser og leger når vi er inde. Der er skabe fyldt med legesager, tæppe man kan trille og lege på, to små bløde stof stole og en lille sofa man kan sidde i og hygge og læse en bog og et lille bord de kan lege ved. Madras og store motoriske Bobles ting til at tumle på.