Hej :-) Alle er meget velkommen til at skrive en hilsen her i min gæstebog.

Skrevet af Mai Højbjerg Kristensen , d. 11-09-2015

Kæreste Rikka.
Vil benytte lejligheden til at fortælle, hvor fantastiske vi synes du er. Det er en dejlig følelser at komme og aflevere Lukas om morgenen og han bare er glad og tilfreds og klar på leg sammen med de andre børn. Og ikke mindst virker tilpas når vi kommer ig henter ham. Du er en ener til at finde på kreative ting sammen med børnene- både motorisk med perlekæder på halmstrå- socialt sammen med andre dagplejere og deres børn- og ikke mindst alle de oplevelser du giver vores dreng med cykelture, udeliv, besøg på bondegård og mini zoo- ja jeg kunne jo blive ved:-) Du er altid klar til en hjælpende hånd, hvis tiden svigter. Vi vil til enhver tid anbefale dig til andre forældre og er ikke i tvivl om hvor vi gerne vil ønske vores andre børn skal gå i dagpleje.

E-mail:

@hotmail.com

maui_mai

Skrevet af Kurt, d. 16-06-2014

Fantastisk at læse om hvordan I kigger på naturens insekter. Mine børn skulle bestemt passes hos dig, hvis ikke det var fordi de er blevet for gamle. Jeg kan også anbefale hold af f.eks. myrer og fårekyllinger - de er aktive og lette at passe.

E-mail:

Hjemmeside:

@gmail.com

qrtjacob

Skrevet af Louise Rasmussen, d. 12-12-2013

Hej Rikka

Vi vil gerne sige dig stor tak for at du valgte at fortsætte som privat dagplejer. Vi har jo fået Oliver passet hos dig fra 8 mdr til 3 år, og været så glade for det, at der var slet ingen tvivl om at Katrine også skulle passes hos dig. Det betyder derfor utrolig meget for os, at Katrine nu kan fortsætte hos dig. Og når vi ser Katrines reaktion - at hun vil over til dig og kramme om morgenen, så kan vi roligt sige at hun også er glad for at kunne fortsætte. Så vi er glade for at kunne få endnu 2 år hos dig og din familie, samt hund, katte og kaniner. TAK! :)

E-mail:

Hjemmeside:

@hotmail.com

Nirrana

Skrevet af Anja , d. 26-10-2013

Hej Rikka .
Vi kommer til at savne dig , du er en fantastisk dagpleje :D
Vi siger tak for de 7 mdr Julie var hos dig .
Vi kommer og besøger dig .
Tak for nu .
Hel og lykke med alt ting ..
Mange hilser fra Julie og Anja

E-mail:

@live.dk

Fam-simoni

Skrevet af Anne-Mette Dahl Nielsen, d. 16-10-2013

Hej Rikka.
Tillykke med din nye dagpleje og din fine hjemmeside. Ønsker dig held og lykke fremover.

E-mail:

annemettedahl

@hotmail.com

Skrevet af Elin Bøgh Johansen, d. 16-10-2013

Held og lykke med din nye "institution" jeg synes det lyder rigtig spændende - desvære er jeg jo ikke mellem 0-3 år :) Vi ses